ESI No∙Dol® kapsule - Kupina online trgovina: Najbolje ponude i cijene!
ESI No∙Dol® kapsule

ESI No∙Dol® kapsule

KM 18,10
Brend: Ostali
Šifra proizvoda: #79sEDd951857
Vrsta prodaje: Maloprodaja
Dostupnost: Na lageru
Isporuka 1-3 dana

Registracijom ostvarujete dodatnih 10% popusta

Aktivne kampanje
Registracijom ostvarujete 10% popusta
Besplatna dostava
Medimpex Shop 0,0
Proizvodi prodavca
Odgovori na pitanja (0)

Dijetetski dodatak prehrani sa manganom, glukozaminom, hondroitinom, MSM kompleksom i biljnim ekstraktima Aloe vere i đavolje kandže, koji ima dobar utjecaj na pokretljivost zglobova. 

AKTIVNI SASTOJCI I DJELOVANJE:
Glukozamin sulfat - jedan od gradivnih elemenata hrskavice. Laboratorijska istraživanja pokazala su da se glukozamin apsorbira 98%, zato što su njegove molekule male i jednostavne, mogu prodrijeti direktno u hrskavicu gdje pomažu graditi posebne proteine koji održavaju hrskavicu zdravom i jakom.
Hondroitin - hrani i podmazuje zglobove. Smanjuje bolove i pospješuje rad zglobova u slučaju blagog ili početnog artritisa. 
Aloe vera i đavolja kandža - obezbjeđuju umirujuće i protuupalno djelovanje (bez neželjenih efekata nesteroidnih antiinflamatornih lijekova), pa se preporučuju kod zapaljenskih i degenerativnih promjena na zglobovima.
Mangan - neophodan za normalnu strukturu kosti i hrskavice, te  učestvuje u prevenciji osteoporoze,  potreban je i u proizvodnji aminokiseline prolin, koja je neophodna u proizvodnji kolagena.

SASTAV (u jednoj kapsuli) :
Glukozamin sulfat - 250 mg
Hondroitin sulfat - 100 mg
MSM (metilsulfonilmetan) - 100 mg
Suhi ekstrakt korjena đavolje kandže (Harpagophytum procumbes, stan. 3-4% iridoida) - 100 mg
Suhi ekstrakt lista Aloe (Aloe barbadensis) - 15 mg

UPOTREBA:
1 tableta nakon obroka

MJERE OPREZA:
Ne preporučuje se osobama koje su alergične na morske plodove, školjke i rakove. Čuvati van dohvata djece. Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu zamjena pravilnoj ishrani ni zdravom životnom stilu.

PAKOVANJE: 60 kapsula

There are (0) Recenzije