Set za obojenu kosu Color Complete ChromaTech Service Moroccanoil - Kupina online trgovina: Najbolje ponude i cijene!
Set za obojenu kosu Color Complete ChromaTech Service Moroccanoil

Set za obojenu kosu Color Complete ChromaTech Service Moroccanoil

KM 209,00
Brend: Ostali
Šifra proizvoda: #94vCkd622525
Vrsta prodaje: Maloprodaja
Dostupnost: Na lageru
Isporuka 1-3 dana

Registracijom ostvarujete dodatnih 10% popusta

Aktivne kampanje
Registracijom ostvarujete 10% popusta
Besplatna dostava
Frisa 0,0
Proizvodi prodavca
Odgovori na pitanja (0)

OPIS

Tretman za zaštitu vlasišta ChromaTech Prime:

Prvi korak u liniji ChromaTech Service od Moroccanoila, ChromaTech PRIME tretman je prije bojenja kose namijenjen vlasištu i vlasima s ciljem stvaranja savršene podloge prije nanošenja boje ili posvjetljivača. Obogaćen mješavinom ceramida, ovaj primer pomaže u stvaranju zdravijeg vlasišta tako što sudjeluje u obnovi zaštitnog sloja kože vlasišta čime se smanjuje osjetljivost vlasišta i neugodan osjećaj.

ChromaTech PRIME stvara optimalnu podlogu za bojenje kose i tako što ujednačava poroznost vlasi, otvarajući kutikulu tamo gdje je prirodna, nebojana kosa najotpornija, kako bi pigmenti boje ravnomjerno prodrli u vlasi i cijela kosa bila ujednačeno obojena.

Zahvaljujući tehnologiji ArganID™, negativno nabijene vlasi kose privlače na sebe pozitivno nabijene mikročestice koje duboko u korteksu otpuštaju antioksidirajuću snagu arganovog ulja.

Priprema vlasi kose za bolje prodiranje boje

Ujednačava poroznost za još ravnomjernije obojenu kosu

Umiruje vlasište

Smanjuje osjetljivost vlasišta tijekom bojenja kose

Obnavlja zaštitni sloj kože vlasišta.

UPORABA:

Prije nanošenja boje, podijelite kosu na kvadrante. Dodatno podijelite svaki kvadrant na manje dijelove veličine 5 cm (2 inča) pa svaki temeljito i ravnomjerno, ali lagano poprskajte primerom ChromaTech PRIME, od izrasta prema vrhovima. Počešljajte češljem sa širokim zupcima da bi se primer ravnomjerno rasporedio po svakom pramenu. Ostavite da se osuši i nanesite boju za kosu ili posvjetljivač na uobičajeni način.

 

Tretman nakon bojenja ChromaTech Post

Drugi korak u liniji ChromaTech Service od Moroccanoila, ChromaTech POST tretman je poslije bojenja kose koji osigurava najbolje rezultate, istodobno obnavljajući integritet kose. Za najravnomjerniju obojenost cijele kose i najtrajnije rezultate, kosu je odmah nakon bojenja potrebno njegovati kako bi povratila zdravlje, ali i radi učinkovitog učvršćivanja boje.

Tehnologija COLORLINK™ s arganovim uljem u mikrokapsulama odlikuje se dvostrukim pristupom učvršćivanju boje — obnavlja kosu fizički i kemijski

primjenom sljedeća tri mehanizma:

1. Stvara unakrsne poveznice za ponovnu izgradnju strukture keratina, obnavljajući cijelu vlas kose i zatvarajući pigmente boje unutar nje.

2. Polimeri stvaraju zaštitni hidrofobni omotač koji sprječava ispiranje boje.

3. Zahvaljujći tehnologiji ArganID™, negativno nabijene vlasi kose privlače na sebe pozitivno nabijene mikročestice koje ispuštaju arganovo ulje u korteks, ujedno zatvarajući kutikule i pomažući u obnavljanju kose.

Primjenom aktivne tehnologije COLORLINK™, na negativne učinke boje za kosu odmah nakon bojenja odgovara se holističkim zadovoljavanjem svih specifičnih potreba kose za njegom. Kosa je na dodir mekša i čvršća te znatno vitalnija.

  • Pomaže obnoviti kosu fizički i kemijski
  • Učvršćuje boju
  • Zatvara kutikulu
  • Poboljšava vitalnost kose.

UPORABA:

Nakon pranja šamponom za održavanje boje od Moroccanoila, nježno prosušite kosu ručnikom da upije višak vode. Istisnite na dlanove veću količinu tretmana ChromaTech POST i nanesite na cijelu kosu, od korijena prema vrhovima. Ostavite na kosi najmanje 5 minuta. Temeljito isperite. Za tanku ili srednje dugu kosu: 2-3 pritiska pumpicom. Za oštru, gustu i/ili dugu kosu: 3-5 pritiska pumpicom.

 

There are (0) Recenzije