DELONGHI NESPRESSO INISSIA COFFE APARAT

DELONGHI NESPRESSO INISSIA COFFE APARAT

KM 211,00
Brend: Ostali
Šifra proizvoda: #71mAB4121297
Vrsta prodaje: Maloprodaja
Dostupnost: Na lageru
Isporuka 1-3 dana
Aktivne kampanje
Registracijom ostvarujete 10% popusta
Besplatna dostava
Kuća Kafe 0,0
Proizvodi prodavca
Odgovori na pitanja (0)

Glavna prednost je potpuno automatski sistem kojim se vrlo lako dolazi do rezultata uz potpuno jednostavno rukovanje. Kada pripremate šalicu, samo pritisnite tipku i spustite ručicu. Pametni aparat za kavu riješit će sve ostalo umjesto vas. Ova moćna espresso mašina radi pod za ove namjene prilagođenim pritiskom. Voda doseže idealnu temperaturu za samo 25 sekundi. Automatsko točenje pića osigurava inovativni sistem Start – Stop. Možete odabrati između 2 veličine šalica koje se mogu podesiti. Isprobajte sve vrste kvalitetne Nespresso kafe i odaberite svoju.

-Garancija na aparat u trajanju od 12 mjeseci, uz sačuvan PDV račun i ambalažu. Fizička oštečenja nisu obuhvaćena garancijom!

Ottavo je Italijanska kompanija sa više decenijskom tradicijom u proizvodnji i preradi kafe, kao i toplih napitaka premium kvalitete. Ono što posebno karakteriše brend ovog proizvođaća jesu tradicionalni pristupi u procesime prirodne pripreme i obrade sirovina. Bez obzira na vrstu ili sortu kafe. Garancije koje stižu iz kuće Ottavo, jesu da ćete dobiti najbolje od onoga što najbolje plantaže kafe planetarno, u ovom trenutku na tržištu mogu mogu ponuditi. Posebna ponuda se odnosi 13 okusa kafe u kapsulama koje potpuno kompatabilne za sve “Nespresso” aparate, a mi tu ponudu dodatno oplemenjujemo čajevima u kapsulama koje nudimo u svom programu asortimana namjenjenog upotrebi na Nespresso aparatima za kapsule, kafu za filter aparate (manuelna kuhala) i espresso kafu u zrnu.

Kako bi priču zaokružili, u ponudi nudimo Nespresso aparate za kapsule koji su praktični, kako za domaćinstva, tako za office i upotrebu uopšte.

There are (0) Recenzije