Hodalica “Moji prvi koraci” 102 - Kupina online trgovina: Najbolje ponude i cijene!
Hodalica “Moji prvi koraci” 102

Hodalica “Moji prvi koraci” 102

KM 103,00
Brend: Skule
Šifra proizvoda: #93eDwb261891
Vrsta prodaje: Maloprodaja
Dostupnost: Nema na skladištu
Isporuka 1-3 dana

Proizvod nije dostupan za naruđžbu!

Registracijom ostvarujete dodatnih 10% popusta

Aktivne kampanje
Registracijom ostvarujete 10% popusta
Besplatna dostava
Skule 0,0
Proizvodi prodavca
Odgovori na pitanja (0)

Ime Modela

Hodalica „Moji prvi koraci“ za Vaše mališane sa drvenim kockama za slaganje. Drveni blokovi su dodatak koji će oduševiti svakog mališana. Različitih su boja i oblika tako da dijete može vježbati ručne vještine i igrati se maštom. Ova igračka namjenjena je za razvoj motoričkih sposobnosti: razlikovanje boja i razumjevanje oblika. Prilagođeno djeci od 12 mjeseci. 

Drvena kolica sa kockicama savršena su igračka za mališane koji vole da svoje stvari prevoze s mjesta na mjesto, jako je zabavno kolica koristiti kao prevozno sredstvo za svoje omiljene plišane igračaka ili omiljene lutkice.

Idealna su za djecu koja prave prve korake. Uz korištenje ručke pomoći će Vašim mališanim da održi ravnotežu kada hoda. Oprez! Dijete bi već trebalo biti u stanju da stoji uspravno i da može samo hodati kako bi se kolica mogla pravilno voziti. U suprotnom, kolica se trebaju koristiti bez montaže ručki kao kolica za građenje blokove. Ime djeteta, datum rođenja ili neke druge podatke možete upisati akrilnom bojom i kistom koju gratis dobijete zu ovu igračku i na taj način dobiti personalizovanu igračku koja ce uvijek ostati lijepa uspomena.

Materijal

Drvo, Prirodni materijal koji čini igračku sigurnom za zdravlje vašeg djeteta.

Drvo je prirodan materija koji diše i koji se mjenja, eventualna manja odstupanja u veličini i nepravilnosti u farbanju su prirodni i nisu razlog za reklamaciju. Svi materijali su ekoloski ispravni i ne prestavljaju nikakavu opasnost za Vaše dijete.

Obrazovni cilj

Motoričke sposobnosti: razumjevanje oblika i razlikovanje boja

Dimezije proizvoda D X Š X V (Demontirano)

40 x 40 x 12 CM

Vrsta pakovanja

Standardno pakovanje

Boja

Dostupno u četiri izvedbe

 

There are (0) Recenzije